Offset

Damen Grafia biedt een breed scala aan professioneel drukwerk, van een enkele kleur tot complexe full colour ontwerpen. Met oog voor detail en liefde voor het vak. Onze vakbekwame drukkers werken met een modern machinepark, waardoor uw order vlot en voordelig wordt verwerkt. Bovendien is Damen Grafia FSC gecertificeerd. Dat houdt in dat wij uw drukwerk mogen vervaardigen op FSC papier. Zo dragen wij bij aan het verantwoord beheer van de bossen waaruit het hout voor productie van FSC-papier wordt gekapt. Het FSC-keurmerk geeft namelijk de zekerheid dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Wij drukken o.a. briefpapier, enveloppen, flyers, folders, jaarverslagen, brochures, personeelsbladen, etiketten, kalenders, kaarten etc.

Digitaal

De kwaliteit van digitaal drukwerk is tegenwoordig geweldig. De snelheid is hoog en de prijzen zijn zonder meer aantrekkelijk. Damen Grafia beschikt over enkele digitale drukpersen waarop nagenoeg elk ontwerp geprint kan worden. Zeer geschikte om ook kleinere oplages aantrekkelijk te verwerken. Daarnaast biedt deze techniek de mogelijkheid tot personaliseren en pagina’s te voorzien van variabele informatie. Denk aan adresseren of aan toegangskaarten met barcodes. Digitaal printen is een mooi en voordelig alternatief voor drukken. Damen Grafia biedt u de mogelijkheid om uw mailingen te regelen en het posten inclusief eventuele logisitieke afwikkeling). Uiteraard mogelijk met FSC keurmerk.

Groot formaat

Damen Grafia drukt ook posters, borden en gaasdoeken op groot formaat. Voor al uw grootformaat printwerk inclusief afwerkingen zoals plakken opb, kunstoffen, trespa, banieren, mat of glanzend lamineren, voor binnen en buiten. Ook kunnen wij het drukwerk van de fotografie voor tentoonstellingen verzorgen. Neem contact op zodat wij u kunnen informeren over de mogelijkheden.